Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2007 10:47 - web page
Автор: mila123 Категория: Технологии   
Прочетен: 510 Коментари: 5 Гласове:
0






Гласувай:
0



Следващ постинг

1. анонимен - Desislava Ivanova
30.03.2007 10:56
Сайтът на университета е крайно не полезен тъй като в по-голямата част от времете просто е неактивен и страниците не могат бъдат отворени. Дадена е основна информация за преподаватели и дисциплини, но рядко може да се разбере допълнителна информация, като например в какво точно ще се състои курса на обучение. Липсват публикувани лекции, липсват допълнителни материали, липсват необходими препратки, липсват приемни времена на преподаватели, липсват възможности за конктакти с тях. Не се публикуват важни за студентите новини, които са свързани с висшето образование. Изобщо сайтът може само да ти помогне, ако решиш да се ровиш ей така от висша форма на скука и да разбираш за какво иде реч и то не винаги става ясно. Абсолютен пример как не трябва да изглежда един университетски сайт. С уважение:)
цитирай
2. mila123 - Мила Петкова
30.03.2007 10:56
Сайтът съдържа полезна информация, но тя може да сюбъде разшитена с полезни за студентите връзки, както и с актуална информация за студентите от отделните специалности.
цитирай
3. анонимен - Zoya Abadzhieva
30.03.2007 10:58
Saita na universiteta predostavq informaciq,v moment,v koito ve4e ne ni e nujna ili sa minali krainite srokove.V mnogo slu4ai dori infoto ne e aktualno.Nqkoi put se otvarq trudno,otnema tvurde dulgo vreme.
цитирай
4. анонимен - Desislava Ivanova
13.04.2007 12:19
Коментар на Сайта: http://egateway.government.bg/- един добър опит на българското правителство да стартира сайт и да разработи удобна връзка в Интернет между българските граждани и държавната администрация. Като дизаин и предлагани услуги все още не е достигнал високи постижения, но все пак е добре, че се работи в насока усъвършенстването му. Съдържа полезна информация за гражданите и правата, от които могат да се ползват и дори да не може това да се осъществи в интернет-пространството все пак публикуваните данни са полезни. Идеята да се създаде подобен сайт оценявам като положителна,предвид развитието на комуникиационното общество и нуждата от пестене не само на време и средства, но и на усилия и нерви. Одобрявам и факта, че има публикувани" най-често задаваните въпроси" тъй като често потребителите имат сходни запитвания, но не успяват адекватно да ги формулират, така са в състоияние да намерят търсения отговор по-лесно. Хубаво е, че са посочени и кординати и възможност за контакти с различните поделения на държавните административни структури.
цитирай
5. анонимен - Desislava Ivanova
13.04.2007 12:28
Коментар на сайта:http://www.mdaar.government.bg/egovernment.php. Сайтът на министерството на държавната администрация и административната реформа се отличава с добър дизайн и удобни връзки в самия сайт. Предоставя се актуална информация и данните в него се обновяват през кратки периоди от време, което гарантира неговата актуалност. Посочени са различни връзки и координати на различните звена на министерството и възможностите за връзки и комуникации. Могат да бъдат задавани въпроси, късаещи потребителя и той може да се възползва от услугите, които се предлагат по електронен път. Сайтът е един положителен опит да се постигне по-добра връзка между гражданите и държавната администрация, като се спестят различните бюрократични проблеми. Подържането , разширяването и обновяването и Ъпгрейдването ( хахахах) на подобен сайт, значително ще подобри комуникацията между различните потребители и административни служители. С оглед на членството ни в Европейския съюз и женалието на страната ни да се развива като достоен член на европейския културен и научен свят, развитието на интернет комуникациите и подобряването , както и обогатяването на възможностите за извършване на различни административни услуги по електронен път, е една добра крачка в тази насока.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mila123
Категория: Технологии
Прочетен: 6052
Постинги: 2
Коментари: 10
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930